Teste rapide (calitative) PESTA PORCINA AFRICANA

PRODUCATOR LT BIOTECH LTD (LITHUANIA VILNIUS CE )

TEST RAPID PESTA PORCINA AFRICANA

UTILIZAREA

Este un test imunocromatografic, calitativ, pentru detectarea anticorpilor Pestei Porcine Africane(PPA) din sânge întregral, ser sau plasmă recoltat de la porcii domestici si mistreti.
Timp de analiză: 10-15 min
Proba: sânge integral, ser sau plasmă
PRINCIPIUL METODEI: este un test imunocromatografic cu debit lateral pentru detectarea anticorpilor la virusul PPA la porcine (ser,sânge integral, plasmă). Dispozitivul de testare este compus dintr-un tampon conținând particule G-proteice. In a doua zona a dispozitivului de testare exista o membrană care este acoperită cu proteine recombinante ale virusului PPA. În timpul testului, anticorpii din probă se leagă la particulele cu proteină G. Dacă sunt prezenti anticorpi specifici PPA în proba, complexul de particule de anticorpi-proteine G migrează prin membrană și este capturat de către antigenii imobilizati în regiunea de testare. Acest complex capturat apare ca o linie purpurie. Absența liniei în regiunea de testare (T) sugerează un rezultat negativ. Testul conține un control intern în regiunea (C) care ar trebui să apară întotdeauna ca o linie violet, indiferent de rezultatul liniei de test.

COMPONENTE KIT
1. Dispozitiv de testare(caseta)
2. Tuburi cu solutie tampon, buffer (Eppendorff)
3. Pipetă (de unica folosinta)
4. Plic cu silicagel
5. Manual de utilizare

PREPARAREA PROBEI

Se colectează sânge integral de la animale(ser sau plasmă , centrifugare sau gravitational) pentru analiză conform procedurii standard. Nu utilizați eșantionul prezentând hemoliza sau contaminarea cu alte virusuri .

PROCEDURA DE TESTARE
1. Când seturile de probe și teste sunt stocate la temperaturi scazute, puneți-le la temperatura camerei timp de 15-30 de minute inainte de folosire.
2. Scoateți un dispozitiv de testare (caseta) dintr-un ambalaj și plasați-l pe o suprafata orizontala.
3. Folosind o pipetă de unica folosinta , sterila, distribuiți o picătură de sange integral (ser sau plasmă) într-un tub cu tampon, se amestecă pana la omogenizare.
4. Aplicați 3-4 picături de lichid în fanta de probă (S) a casetei.
5. Citiți rezultatele testului între 10-15 minute. Nu citiți rezultatele după 15 minute.

INTERPRETAREA REZULTATELOR

O bandă purpurie trebuie să apară pe linia de control, indiferent de rezultatul testului.
Linia de control (C): Linia trebuie să apară întotdeauna indiferent de prezența anticorpilor virusului PPA. Dacă această linie nu apare, testul ar trebui considerat nevalid. Acest lucru poate fi cauzat de impuritati sau lipsa eșantionului (probei de sange). Ar trebui testat din nou cu un alt kit (nu uitati sa aplicati proba in tampon).

Linia de testare (T): Prezența anticorpilor virusului PPA

linia de testare T:
1. Negativ: Apare doar linia de control (C)
2. Pozitiv: apare atât linia de test (T), cât și linia de control (C)
3. Incertitudine:
a) Nu apar linii de testare și control.
b) Apare numai linia de test (T)

PRECAUȚII:
1. Pentru cele mai bune rezultate, vă rugăm să respectați cu strictețe aceaste instrucțiuni.
2. Utilizați numai pentru diagnosticarea in-vitro.
3. Utilizați testul în decurs de 10 minute după deschiderea pungii, deoarece trusa de testare este foarte sensibilă la umiditate și efectul acesteia poate diminua rezultatul.
4. Nu utilizați kitul atunci când punga sa este rupta, sigiliul nu are o formă bună sau data de expirare lipseste sau testul este expirat.
5. Aveți grijă să nu atingeți fereastra de rezultate.
6. Fiecare probă trebuie utilizată cu pipete diferite , sterile.
7. Nu utilizați eșantionil (proba) care să prezinte hemoliză sau să fie contaminat cu alti virusi, fapt ce poate provoca fals pozitiv sau fals negativ.
8. Folosiți mănuși de unică folosință si spalăți mâinile dupa testare.
9. Eliminați deșeurile solide după ce le neutralizati la temperature de 121 ° C timp de peste 1 oră(in pupinel sau autoclava). La recoltare folositi echipament de protectie steril (acoperitori cap , masca piratie , combinezon integral , manusi sterile , cizme cauciuc !

Займы на карту срочно в России — 110 предложений от rusbankinfo.ru. Займы на карту срочно в России сравнить условия и процентные ставки в 2021 году, где взять займ на карту срочно онлайн.DEPOZITARE:

Kitul trebuie păstrat la temperatura de 8-25 ° C.
Kitul de testare este stabil aproximativ 12 luni, data marcata pe ambalaj. Nu folositi dupa data expirarii !
Nu se congeleaza
Nu depozitați kitul în lumina directă a soarelui.